Pegaso klientas sumušė apsaugos darbuotoją

0
2199

 

Sausio 5-ąją, apie pusę antros nakties, Šiauliuose, Vilniaus gatvėje esančiame bare buvo pats linksmybių įkarštis, kai į jį pasinerti panoro ir dar vienas 33-ejų metų šiaulietis. Deja, apsaugos darbuotojas jam sutrukdė tai padaryti. 

Anot policijos pareigūnų, apsaugos darbuotojas į vyro girtumą nusprendė nežiūrėti pro pirštus – potencialiam klientui paaiškinta, kad jis akivaizdžiai per girtas, kad būtų įleistas į barą. Vyras žodinių argumentų pernelyg ir neieškojo, bet neigiamas atsakymas jį nepaprastai užrūstino – jis prisėlino iš nugaros ir trenkė apsaugos darbuotojui kumščiu į galvą. Žinoma, įsismarkavęs vyras, užuot patekęs į barą, netrukus atsirado Šiaulių AVPK laikinojo sulaikymo kameroje.

Kaip informuoja policija, 49-erių metų apsaugos darbuotojas dėl galvos sužalojimo atsidūrė ligoninėje. Už fizinio skausmo sukėlimą, jaunam vyrui gresia viešieji darbai ar net kalėjimas iki vienerių metų trukmės. Taip pat šiauliečiui gali tekti padengti ir apsaugos darbuotojo gydymo išlaidas bei neturtinę žalą, jei toks ieškinys bus pareikštas.

PALIKTI KOMENTARĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia